Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt tulee drive-in -konsertti – Messu- ja Urheilukeskuksen parkkipaikalla nähdään useampi rokkikeikka

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen parkkialue muuttuu kesäkuun lopussa suureksi konserttialueeksi, kun Vesterinen Yhtyeineen ja Steve ´n´ Seagulls nousevat lauteille Drive-in-konserteissa juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Kolmas esiintyjä julkistetaan loppuviikolla. Drive-in -konsertit toteutetaan 25.–27.6.2020 ja liput tulevat myyntiin perjantaina 5. kesäkuuta aamuyhdeksältä.

– Osittain loppuunmyydyn Drive-in -leffaviikon suuri suosio innoitti meidät kehittämään myös muuta lisätekemistä ihmisille ja peruttujen kesäfestareiden tilalle tuntui luonnolliselta pistää pystyyn omat Drive-in -festarit.

– Konsertteihin saavutaan autoilla, mutta musiikkia voi nousta fiilistelemään myös auton ulkopuolelle. Laaja parkkialue mahdollistaa sen, että jokaiselle autolle on varattu turvavälit mahdollistavat kaksi parkkiruutua. Ideana on, että esiintyjiä kuunnellaan livenä perinteisten festareiden tavoin, eikä autoradioista kuten Drive-in -leffaviikolla, kertoo tapahtumajohtaja Hannele Nuotio Tampereen Messujen tapahtumatoimisto Finland Eventsistä.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen parkkialueelle rakentuvalle konserttialueelle otetaan samanaikaisesti noin 200 autoa, jolloin valtioneuvoston tämänhetkisiä kokoontumisrajoituksia voidaan noudattaa.

Valtioneuvosto sallii tällä hetkellä alle 500 hengen tapahtumien järjestämisen.

Drive-in -konsertteja järjestetään kolme ja niiden esiintyjäkattaus on monipuolinen. Ensimmäisenä lavalle nousee jyväskyläläinen country-yhtye Steve ´n´ Seagulls, jonka bluegrass-versioita tunnetuista hard rock - ja metallikappeleista kuullaan torstaina 25.6.

Konserttikokonaisuuden päättää pop-yhtye Vesterinen Yhtyeineen, jonka tunnelmoinnista nautitaan lauantaina 27.6. Perjantai-illan esiintyjä julkistetaan tämän viikon aikana.

Kaikki drive-in -konsertit alkavat kello 19 ja päättyvät valtioneuvoston linjausten asettamien rajausten mukaisesti kello 22.