Pitkän linjan Tappara-toimitusjohtaja sai kansainvälisen tunnustuspalkinnon – Mikko Leinoselle ensimmäinen eurooppalaisen seurajääkiekon johtajuuspalkinto

Euroopan jääkiekkoseurojen liitto E.H.C. ja Wanda Sports Groupiin kuuluva Infront ovat nimenneet Tapparaa pitkään johtaneen Mikko Leinosen ensimmäisen Infront Leadership Awardin voittajaksi. Palkinnolla huomioidaan erityistä loistaviin kaupallisiin ja sosiaalisiin saavutuksiin perustuvaa johtajuutta eurooppalaisessa seurajääkiekossa.

Tappara kertoo nimeämisestä verkkosivuillaan.

Vuonna 1999 Tapparan taustayhtiön Tamhockey Oy:n toimitusjohtajaksi tullut Leinonen kolminkertaisti yrityksen liikevaihdon, piti seuran taloudellisesti voitollisena ja oli kasvattamassa yleisömääriä niin koti- kuin vieraspeleissä.

Leinonen oli myös yksi avainjäsenistä perustamassa Champions Hockey Leagueta, jossa Tappara on ollut mukana turnauksen alusta saakka.

– Alalla, missä johtajia tulee ja menee, Mikko on ollut yksi suomalaisen ja tamperelaisen jääkiekon peruspilareista aikana, jolloin laji muuttui osa-aikaisesta harrastuksesta suuren bisneksen ammattilaisuudeksi. Hän on ollut kansainvälisen kiekon visionääri ja nähnyt aina eurooppalaisseurojen välisten sarjojen potentiaalin. Hän on myös henkilönä aivan mahtava, sanoi Szymon Szemberg, EHC-liiton toimitusjohtaja.

Voittajan valitsi paneeli, johon kuului edustajia Infrontista. E.H.C.:stä, Champions Hockey Leaguesta ja Hockey Europesta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut