Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Venäläislehti antaa tylyn arvion tamperelaisesta KHL-kiekkoilijasta – Aituri Lotta Haralan avomiestä kuvataan "historian huonoimpiin lukeutuvaksi ulkomaalaishankinnaksi"

Monta seuraa ja monta sarjaa urallaan läpikäynyt tamperelaishyökkääjä Matias Myttynen saa kovaa palautetta esityksistään KHL-liigassa venäläisessä Championat-lehdessä.

Uutisoinnista kertoo Suomessa leijonat.com-verkkosivusto.

– Kunlun tunnetaan ulkomaalaishankinnoistaan, mutta Myttynen oli jopa heiltä erikoinen hankinta. Sieltä Myttysen outo KHL-matka alkoi. Hän edusti KHL:ssä neljää eri seuraa. Myttynen kaapattiin Kunlunista Vitjaziin, josta hän rimpuili seuraavalla kaudella Dinamo Rigaan.

– Hän näytti jokaisen joukkueen riveissä surkealta. Miten ihmeessä Jokerit suostui viime kaudella antamaan sopimuksen hänelle?, Championatin toimittaja kirjoittaa aiheesta leijonat.comin mukaan.

Myttysellä ei ole tällä hetkellä pelaajasopimusta mihinkään. Viimeksi Myttynen edusti ruotsalaisseura Malmötä.

Myttynen tunnetaan Tampereelle palanneen aitajuoksija Lotta Haralan pitkäaikaisena miesystävänä. Myttynen on kiitellyt avovaimoaan julkisesti siitä, että on oppinut paljon uusia asioita harjoittelusta aituripuolisonsa ansiosta.