Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pirkanmaalaisessa koripalloilussa tapahtui varsinainen siirtosensaatio: Pyrinnön kapteeni vaihtaa maisemaa Nokialle

Koripalloseura BC Nokia tiedotti tiistaiaamuna melkoisesta siirtouutisesta: pitkän linjan Tampereen Pyrintö-pelaaja Antero Lehto siirtyy Pyrinnöstä Nokialle pelaamaan. Siirtoa voidaan pitää yllätyksenä, sillä Lehto on profiloitunut henkeen ja vereen Pyrinnön miehenä.

Lehto kertoo BC Nokian verkkosivuilla, että yksi motivaattori oli päästä pelaamaan valmentaja Greg Gibsonin alaisuuteen.

– Oli aika hakea uusia tuulia uralla, kun kuitenkin Pyrinnössä olen pelannut yhtäjaksoisesti vuodesta 2007 saakka. Siviilielämä on sellaisessa tilanteessa, etten mielelläni paikkakunnalta poistuisi. Tällainen mahdollisuus kun tuli, niin hyvillä mielin siihen tartuin. Ilman muuta myös päävalmentaja Gibsonin alaisuudessa pelaaminen kiinnosti, Lehto kommentoi.

Myös valmentaja Gibson on innoissaan uudesta hankinnasta.

– Anteron kohdalla ei tarvitse pohtia, mitä hän tuo kentälle. Tiedät jokainen kerta, että hän tuo parhaansa. Olen todella innoissani, että pääsen tekemään töitä hänen kanssaan.

Lehto on pitkän pelaajauransa aikana pelannut myös maaotteluita. 36-vuotias Lehto on pelannut yhteensä 13 aikuisten A-maaottelussa.