Pirkkalan Partolaan avautui uusi McDonald`s – Yrittäjänä pikaruokaketjun toisen polven konkari

McDonald’s on avannut uuden ravintolan Pirkkalaan. Ravintola avasi ovensa 1. kesäkuuta kello 10.

Ravintola palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri. Paikallisena McDonald’s-yrittäjänä aloittaa Hyvinkään ja Hämeenlinnan Hämeensaaren ja Tiiriön McDonald’sit omistava Ville Lindén.

– Pirkkalan Partolan ravintola on erinomainen esimerkki McDonald’s-ravintolasta, jollaisia haluamme avata tulevaisuudessa lisää. Hyvät liikenneyhteydet, autokaista, 24/7-aukiolo ja osaava henkilökunta takaavat, että Pirkkalan ravintola palvelee asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson tiedotteessa.

Rakennustyöt ovat olleet Pirkkalassa käynnissä viime vuoden lopulta lähtien ja poikkeusolojenkin ajan urakka on edennyt tavoitteellisesti. McDonald’s Pirkkala Partolan ravintola sijaitsee vilkkaan kolmostien vieressä osoitteessa Palmrothintie 1.

Lähiaikoina ravintolaan on tulossa autoileville asiakkaille sähköautojen latauspisteet.

– Aloitan innolla yrittäjänä uudessa ravintolassa ja olen todella tyytyväinen, että pääsemme avaamaan ravintolan Pirkkalaan ajallaan. Poikkeusolot ovat osoittaneet, että McDonald’sin tutut ruoat tuovat joustavuutta arkeen, ja on hienoa, että uuden ravintolan myötä voimme palvella yhä useampia asiakkaitamme, kertoo Lindén.

Pirkkalan McDonald’s-ravintolan yrittäjänä aloittava Lindén on toiminut McDonald’s-ketjussa tammikuusta 2013 lähtien. Hän on jo toisen sukupolven McDonald’s-yrittäjä. Uuteen ravintolaan Lindén on palkannut 70 uutta työntekijää.

– Poikkeustilanne on vaatinut uusilta työntekijöiltä joustavuutta, mutta he ovat sopeutuneet erinomaisesti jatkuvasti muuttuvaan tilanteeseen. Haluan tarjota työntekijöilleni työpaikan, jossa viihdytään ja jossa on turvallista työskennellä. Asiakaslähtöisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja uskon, että hyvä yhteishenki tiimissämme välittyy myös asiakkaille, jatkaa Lindén.

McDonald’s työllistää Suomessa 2 800 työntekijää, joiden keski-ikä on noin 22 vuotta. Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut