Nyt pääsee Tampereen puistoissa taas vessaan – Yleisövessat avasivat ovensa maanantaina

Tampereen puistojen yleisövessat on avattu käyttöön maanantaina. Yleisövessoja löytyy Koskipuistosta, Kirjastonpuistosta, Sorsapuistosta, Hatanpään arboretumista ja Santalahdenpuistosta. Myös Tammelantorilla on yleisö-WC, joka on avoinna toriaikana.

Yleisten alueiden käymälät ovat maksuttomia, ja ne ovat auki kello 7–24. Käymälöiden puhtaanapidosta ja teknisestä huollosta vastaa SOL Palvelut Oy. Vessoja siivotaan tehostetusti korona-aikana.

Kirjastonpuiston ja Koskipuiston ja Kirjastonpuiston vessat ovat auki ympäri vuoden, mutta niiden isot käymäläpuolet ovat kiinni 2.1.–31.3. Sorsapuiston, ja Hatanpään arboretumin ja Santalahdenpuiston vessat ovat ns. kesävessoja ja avoinna 1.4–31.10. Arboretumin ja Santalahden yleisövessat ovat uusia, ja ne avattiin viime vuonna käyttöön.

Yleisövessoja avataan käyttöön kesäkaudeksi myös monilla uimarannoilla ja toiminnallisilla puistoalueilla - esimerkiksi Iso-Vilusen skeitti-, bmx- ja trial-puistossa on bajamajavessat.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut