Koulujen päättäjäisviikonvaihdetta vietetään Tampereellakin – Näin poliisi ohjeistaa ajankohtaa viettämään

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Koulujen päättäjäisviikonloppua vietetään Tampereellakin viikonvaihteessa. Poliisi tiedottaa nyt valmistautumisestaan viikonvaihteeseen tiedotteessa.

Poliisi arvioi, että tulevana viikonloppuna ihmisiä on todennäköisesti aiempia viikkoja enemmän liikkeellä. Myös Sisä-Suomessa poliisi keskittyy yleisen järjestyksen ja turvallisuuden valvomiseen erityisesti kaupunkien ja kylien keskustoissa ja nuorten suosimilla paikoilla.

Viime viikonloppuna Sisä-Suomen poliisilla oli perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina yhteensä 1594 tehtävää, ja tulevasta viikonlopusta tulee mitä todennäköisemmin paljon vilkkaampi.

Poliisi puuttuu nuorten päihteiden käyttöön mahdollisuuksiensa mukaan ja muistuttaa vanhempia keskustelemaan illan säännöistä lastensa kanssa - ja pitämään huolta lapsistaan omalta osaltaan.

Alkoholin hallussapito alaikäisenä on rangaistavaa, huumaavien aineiden hallussapito on puolestaan kaikille rangaistavaa.

Poliisi tiedottaa viikonlopun kulusta mahdollisten tiedotteiden lisäksi Twitter-tilillään @Sisupoliisi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut