Nyt on luvassa kesäterassi myös koirakavereille – G Livelab Tampere avaa kesäkautensa maanantaina

G Livelab Tampere avaa terassikautensa maanantaina 1.6. kello 14. Terassin avajaisissa on luvassa kylmiä ja kuumia terassijuomia sekä grilliherkkuja. Terassiasiakkaille lainataan myös pihapelejä. Tapahtuman trooppisistä rytmeistä vastaavat DJ Jon Thureson sekä DJ Jese.

G Livelabin terassi palvelee koko kesän ajan keskiviikosta sunnuntaihin säävarauksella. Terassialue laajenee jatkossa tarvittaessa myös Laikunlavan alueelle, jolloin se kattaa yhteensä 300 asiakaspaikkaa. Juomia ja grilliruokaa tarjoavan terassin antimia voi hakea myös mukaan.

Terassilta voi seurata vaikkapa Laikunlavan tapahtumia tai esimerkiksi G Livelabin kesäkeikkojen striimauksia.

G Livelab lanseeraa tänä kesänä terassipassin, jonka omistaja osallistuu 10 asiakaskäynnin jälkeen elokuussa järjestettävään G Livelabin loppuvuoden keikkakausikortin arvontaan.

– Haluamme luoda Kirjastonpuistoon viihtyisän pihapiirin, jossa voi seurata Laikunlavan musiikkiesityksiä, hankkia piknik-eväät tai pelailla krokettia tai petankkia. Myös koirakaverit ovat tervetulleita terassillemme. G Livelab -sovelluksella voi tilata tarjoilut suoraan pöytään, kertoo G Livelabin ravintolatoimenjohtaja Minna Salomaa.

G Livelab julkaisi viime viikolla myös rajoitetun kapasiteetin konsertteja kesälle. Kesäkonsertteja tähdittävät muun muassa Maustetytöt, Jesse Markin, Kaija Saariaho, Jarkko Ahola, Verneri Pohjola, Kauko Röyhkä ja Karina.

Lisää konserttijulkistuksia on luvassa vielä lähipäivinä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut