Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Särkänniemi julkisti avauspäivänsä – sisään pääsee vain rajattu määrä asiakkaita kerrallaan

Särkänniemen huvipuisto avataan 13. kesäkuuta.

Huvipuisto avataan rajoitetulle asiakasmäärälle. Kapasitetti rajataan aluksi 20 prosenttiin normaalista.

Ennen avausta Särkänniemi ottaa käyttöön varausjärjestelmän, jolla asiakaspaikka huvipuistossa varataan huvittelupäiväksi etukäteen. Varausjärjestelmä tulee Särkänniemen verkkosivuille.

– Varaus huvipuistopäiväksi on tehtävä ennakkoon netissä, jotta kukaan ei jäisi rajoitusten voimassa ollessa portin ulkopuolelle, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä tiedotteessa.

Rajoitusten voimassa ollessa kaikilta yli 3-vuotiailta asiakkailta vaaditaan lippu. Rannekkeen vaihtoehtona sisäänpääsyyn riittää huvipuiston sisäänpääsylippu, joka oikeuttaa myös yhteen laiteajeluun.

– Haluamme varmistaa turvamääräysten toteutumisen kaikissa olosuhteissa sekä huvittelun mahdollisuuksien mukaan ainakin heille, jotka ovat rannekkeen hankkineet, Seppälä kertoo tiedotteessa.

Liput myydään lähtökohtaisesti ennakkoon, mutta jos päiväkohtaista kapasiteettia on jäljellä, niitä saa myös portilta.

Särkänniemi julkaisee asiakasohjeet turvallisen huvipuistopäivän varmistamiseksi. Ohjeet perustuvat turvaväleihin jonoissa, laitteissa ja ravintoloissa, hygienia- ja puhtauskäytänteisiin sekä siihen, että Särkänniemeen tullaan vain täysin terveenä.

Seppälä muistuttaa, että Särkänniemi on normaaliolosuhteissakin väljä, siisti ja turvallinen paikka. Esimerkiksi laite- ja jonotusalueiden rajaaminen, jatkuva siivous- ja puhtaanapitotyö sekä laiteturvallisuudesta huolehtiminen ovat huvipuiston normaalitoimintaa.