Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suvivirsi soi tänä vuonna virtuaalisesti – mallia näyttävät kansanedustajat, Club For Five ja Tampereen konservatorio

Koronavirusepidemia on tänä vuonna siirtänyt keikat ja kevätjuhlat verkkoon. Monet seurakunnat ovat haastaneet suomalaisia veisaamaan Suvivirttä koulujen päättäjäisviikonloppuna. Suvivirsi soi myös verkossa.

Tampereen konservatorion huilunsoitonopettajat oppilaineen soittavat Suvivirttä keväisissä tamperelaismaisemissa. Katso ja kuuntele video alta.

Myös eduskunnassa on innostuttu Suvivirrestä. Joukko eri puolueiden kansanedustajia lauloi Suvivirren keskiviikkona ja lähetti sen YouTubessa. Esitys oli osa kolmen keskustan kansanedustajan, reisjärveläisen Mikko Kinnusen, seinäjokelaisen Pasi Kivisaaren ja tamperelaisen Jouni Ovaskan edustajalive-lähetystä.

Tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Club For Five julkaisi toukokuun puolivälissä a cappella -version Suvivirrestä. Yhtyeen videolla on mukana opettajia ympäri Suomen.

Jyri Sariolan ohjaamaa videota varten Club For Fiven jäsenet tekivät matkan lapsuus- ja nuoruusvuosiinsa. Laulajat nähdään eri paikkakunnilla kävelemässä omilla kouluteillään ja vanhojen koulurakennustensa luona: Tuukka Haapaniemi Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun edessä, Jouni Kannisto Porin Cygnaeuksen koulun luona, Susanna Lukkarinen Tampereen yhteiskoulun lukion edustalla, Juha Viitala Valkeakoksella Roukon koulun edessä ja Maija Sariola Helsingin Sibelius-lukion luona.

Vapise, Sandstorm, kohta parvekkeilla soi Suvivirsi