Ylinopeus Kangasalla aloitti tapahtumasarjan, jonka seurauksena 1970-luvulla syntynyt mies vangittiin – Nyt miestä epäillään yhteensä kuudesta rikoksesta

1970-luvulla syntynyt mies vastaa syytteisiin kuudesta rikoksesta heinäkuussa Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kangasalla kirjattiin sunnuntain aikana useampia törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia, kun poliisi tavoitti ainakin kolme tuntuvaa ylinopeutta ajanutta kuljettajaa vuorokauden aikana. Ensimmäinen tapaus ajoittuu yöhön ja kello yhteen, viimeinen iltayhdeksään.

Eräs näistä kuljettajista päätettiin sittemmin vangita. Poliisin tavoittaessa kuljettajan, 1970-luvulla syntyneen miehen, paljastui myös nopeasti että mies oli ratissa törkeän rattijuopumuksen kriteerit täyttävän promillemäärän ryydittämänä. Eikä siinäkään vielä kaikki, sillä mies päätti myös vastustaa kiinniottoaan. Tästä kirjataan rikosepäily virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Mies on vangittu asiaan liittyen, ja miehen vangitsemista on keskiviikkona päätetty myös jatkaa. Epäiltyjä rikoksia aletaan käsitellä tarkemmin todennäköisesti heinäkuussa Pirkanmaan käräjäoikeudessa: tuolloin mies vastaa aiemmin mainittujen lisäksi myös syytteisiin huhtikuussa tapahtuneesta pahoinpitelystä, maaliskuussa sattuneesta virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta sekä toukokuulle ajoittuneesta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.