Ajoneuvoliikenne Hakametsän jäähallin parkkipaikalle estetään perjantaista alkaen – Syynä nuorison häiritsevät kokoontumiset

Hakametsän jäähalli. Petteri Mäkinen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Ajoneuvoliikenne Hakametsän jäähallin pysäköintialueelle estetään perjantaista alkaen. Syynä on se, että parkkipaikasta on tullut korona-aikana nuorison kokoontumispaikka, ja nuo kokoontumiset ovat myös viime viikkoina aiheuttaneet häiriöitä.

– Hakametsän jäähallin pysäköintialue on ollut jo pidempään nuorten suosima kokoontumispaikka. Kuitenkin viime viikkojen aikana käyttäytyminen pysäköintialueella on muuttunut sellaiseksi, että siitä on aiheutunut huomattavaa häiriötä jäähallin läheisyydessä oleville asukkaille, poliisi kuvailee tiedotteessa.

Tämän vuoksi poliisi yhdessä kaupungin kanssa on sopinut, että häiriökäyttäytymisen vähentämiseksi ajoneuvoliikenne Hakametsän jäähallin pysäköintialueelle estetään toistaiseksi perjantaista alkaen.

Huolto-, hälytys- tai muuhun jäähallin käyttöön liittyvä ajoneuvoliikenne tulee tapahtua jatkossa ainoastaan Keltinkadun kautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut