Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Arto Rastaan jättiterassi avautuu Ratinan Periscopen katolle kesäkuun ensimmäisellä viikolla – Tilaa on jo siinä määrin, että ravintoloitsija haaveilee hääjuhlistakin

Kolme kuukautta, yli kolme kilometriä lehtikuusilankkua, kymmeniä tuhansia kiloja rautaa, lähes satatuhatta ruuvia ja paljon muuta.

Nyt puhutaan Ratinan katolle tulevasta ravintola Periscopen jättiterassista. Yhteensä yli 700 neliömetriä ja 320 istumapaikkaa luovat Tampereen Ratinan kauppakeskuksen katolle nähtävyyden, jollaista Suomessa ei ole aiemmin nähty, ravintoloitsija itse muotoilee.

Bali-henkisen laajennusosan sisään kätkeytyy muun muassa varattavia aurinkopergoloita, verkkopetejä, keinuja, runsaasti oleskelutilaa, grilli ja esiintymislava. Lavalla tullaan jatkossa näkemään erilaista ohjelmaa live-esiintyjistä kattojoogaan.

Ja mahdollisuus on myös käydä virkistäytymässä ulkosuihkussa ja jatkaa päivää vaikka drinkkien ja grilliruuan maailmassa.

– Ravintola on saanut paljon kehuja sen kansainvälisestä tunnelmasta ja halusimme tuoda sitä lisää tämän uuden terassilaajennuksenkin myötä. Rohkean erilaista, viihtyisää ja monipuolista, Rastas kuvailee.

Ravintoloitsija haluaa nähdä tilaisuuksia, jotka olisivat terassiolosuhteissa poikkeuksellisia.

– Olisipa kiva nähdä joskus vaikkapa häät täällä Tampereen kattojen yllä, Rastas innostuu.