Satama-alueilla otetaan käyttöön sähköiset pysäköintiluvat

Kesän 2020 veneilykauden alkaessa 1.6. pysäköintiluvat Tampereen kaupungin satama-alueilla haetaan sähköisen eParking-järjestelmän kautta. Kaupungin tavoitteena on tarjota venepaikka-asiakkaille sujuva ja arkea helpottava palvelu.

Venepaikan haltija voi rekisteröityä ja ottaa järjestelmän käyttöön 25.5. alkaen. Kyseessä on nimenomaan autoille tarkoitettu palvelu.

Pysäköintiluvan hakemista varten venepaikka-asiakkaan tulee rekisteröityä eParking-järjestelmään osoitteessa https://eparking.fi/fi/a/reservation. Luvan hakijan venepaikkamaksun tila tarkistetaan rekisteröitymisen yhteydessä, minkä vuoksi rekisteröinnin vahvistaminen voi kestää 1 - 5 arkipäivää.

Vahvistetun rekisteröitymisen jälkeen venepaikka-asiakas hakee pysäköintilupaa eParking-järjestelmässä. Lupa on voimassa heti, kun asiakas on täyttänyt varausjärjestelmän edellyttämät tiedot järjestelmään.

Pysäköintilupa on kesäkaudella 2020 maksuton. Pysäköinti satamissa on mahdollista huhtikuun alusta joulukuun loppuun.

Voimassa oleva sähköinen pysäköintilupa oikeuttaa pysäköintiin liikennemerkkien osoittamilla "Pysäköinti sallittu satamatoimiston luvalla" -alueilla, eikä ajoneuvossa tarvita erillistä lupatunnistetta kuten tarraa tai lappua.

Pysäköinninvalvonta perustuu järjestelmään syötettyihin ajoneuvotietoihin (rekisterinumero).

Jos asiakkaalla ei ole käytettävissä verkkoyhteyttä, eParking-palveluun voi rekisteröityä myös palvelupiste Frenckellin kaupunkiympäristön asiakaspalvelupisteessä. Palvelupiste Frenckell neuvoo ensisijaisesti puhelimitse numerossa 03 5656 4400.

Juttua on muokattu 27.5. kello 8.53: Kyseessä on nimenomaan autojen pysäköinnistä, ei veneiden.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut