Takahuhdin rivitalopalossa kuoli yksi henkilö – Poliisi: Ei epäillä liittyvän rikosta

Kuvituskuva. JOHANNA ERJONSALO
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Takahuhdin lauantaisessa rivitalopalossa menehtyi yksi henkilö. Kahdeksan asunnon rivitalorakennus paloi pahoin lauantai-iltana.

Poliisi epäilee vainajan olevan asunnon asukas, ja tulipalon epäillään saaneen alkunsa vainajan asunnosta. Henkilöllisyys ei ollut selvinnyt vielä sunnuntain aikana.

Poliisi aloitti sunnuntaina palon syttymissyyn selvittämisen ja kuolemansyyn tutkinnan. Asian selvittämiseksi on kuultu tulipalosta havaintoja tehneitä ihmisiä ja tehty paikkatutkintaa palopaikalla.

– Tähän mennessä suoritettujen tutkimusten perusteella arvioidaan, että palo on todennäköisesti saanut alkunsa ruuanlaittoon liittyvästä keittiön sähkölaitteiden käytöstä. Tätä näkemystä tukevat sekä silminnäkijöiden havainnot että palopaikalla tehdyt löydökset, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Laakso.

Poliisi jatkaa asian tutkimista. Tulipaloon tai kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi ei luovuta julkisuuteen vainajaan liittyviä henkilötietoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.