Nokian Pirkkalaistorille tulee uusi kesäkahvila – "Myyjien on hyvä muistuttaa asiakkaita säilyttämään riittävät turvavälit"

Nokian Pirkkalaistorilla palvelee kesäkauden uusi torikahvila sekä jäätelökioski. Nuorten 4H-yrittäjien Minetti-jäätelökioski avautui perjantaina ja on toukokuussa avoinna viikonloppuisin.

Kesäkuun alussa toimintansa aloittaa myös Cafe Kompon torikahvila, josta vastaa neljä restonomiopiskelijaa. Nokian kaupunki ei järjestä Pirkkalaistorilla tapahtumia kesällä 2020 koronaviruspandemian vuoksi.

– Toritapahtumien puuttuessa on hienoa, että Pirkkalaistorilla on lähes päivittäin myyjiä elävöittämässä toria. Minetti-jäätelökioskin pyörittämistä jatkaa tänä kesänä kolme yrittäjänuorta, jotka olivat mukana torilla jo viime vuonna. Cafe Kompo aloittaa torilla uutena tulokkaana ja kahvilakioskin valikoimiin kuuluvat juomien lisäksi esimerkiksi suolaiset ja makeat leivokset ja kahvileivät, kertoo Nokian kaupungin yrityskoordinaattori Tiina Rinne-Järvensivu kaupungin tiedotteessa.

Keskiviikko on vakiinnuttanut paikkansa Pirkkalaistorin viikkotoripäivänä. Toripaikat ovat maksuttomia, eikä toripaikkaa tarvitse varata etukäteen toriaikoina eli maanantaista lauantaihin kello 7–14 välisenä aikana. Paikat valitaan saapumisjärjestyksessä.

– Koronaviruspandemiasta johtuvien rajoitusten vuoksi myyjien on kuitenkin hyvä sijoittua tasaisesti pitkin toria sekä muistuttaa asiakkaita säilyttämään riittävät turvavälit toisiinsa. Myös hyvästä hygieniatasosta tulee huolehtia, muistuttaa Rinne-Järvensivu.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut