Ylöjärvi tarjoaa koululaisuimaopetusta syksystä alkaen myös esikouluikäisille

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa uimaopetusta jatkossa myös esikoululaisille. Eskarilaiset otetaan mukaan koululaisuimaopetukseen syksystä 2020 alkaen. Koululaisuinnit järjestetään Ylöjärven uimahallissa.

Kaikille esikoululaisille tarjotaan uimaopetusta neljä kertaa vuodessa. Aiemmin esikouluikäisille on ollut tarjolla viikonlopun mittaisia uimakouluja. Näitä jatketaan edelleen.

Liikunnanohjaajat järjestävät uimaopetusta esikoululaisten lisäksi myös 1.-3.-luokkalaisille neljä kertaa vuodessa ja 4.-6.-luokkalaisille kaksi kertaa vuodessa.

Erityisryhmille on tarjolla soveltavaa uimaopetusta. Yläkouluikäisten ja toisen asteen opiskelijoiden uintiopetuksesta vastaavat koulujen liikunnanopettajat.

Koululaisuintien lisäksi Ylöjärvellä on tarjolla vauvauintia, lapsi- ja perheuintia sekä uimaopetusta aikuisille. Näistä vastaavat pääasiassa liikuntaseurat ja muut kolmannen sektorin toimijat.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut