Moottoripyörävaras liikkeellä Ylöjärvellä ja Tampereella – Tällaista henkilöä poliisi nyt etsii

Kuvituskuva. JOHANNA ERJONSALO
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Poliisi tiedottaa, että moottoripyörävaras on ollut liikkeellä Ylöjärvellä ja Tampereella tiistain aikana. Ensin tiistaiaamuna 19.5. kuuden jälkeen Ylöjärveltä Siivikkalasta Rentukkatieltä anastettiin Fantic-merkkinen kevytmoottoripyörä.

Vähän matkan päästä Hirvitieltä yritettiin sen jälkeen anastaa kahta moottoripyörää myös kuuden jälkeen, mutta nämä jäivät yrityksiksi. Toinen moottoripyörä kuitenkin vahingoittui.

Nuoralahdentiellä puolestaan murtauduttiin autoon ja omakotitaloon, josta vietiin mm. työkaluja. Omakotitalon pihasta nähtiin lähtevän moottoripyörä, joka oli anastettu Nuoralahdentieltä hetkeä aikaisemmin.

Aiemmin maanantaina iltakymmenen ja tiistaiaamun välillä Tampereelta Hitsankadulta anastettiin Yamaha-merkkinen moottoripyörä. Tiistaina puolen yön ja aamukuuden väliltä myös Varuskadulta anastettiin KTM-merkkinen moottoripyörä.

Poliisi pyytää havaintoja tällaisiin tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä:

- mies

- noin 25-vuotias

- ruskeat silmät

- pituus noin 180 cm

- päällä vaaleat vaatteet

- molemmilla olalla kassit, punainen ja vaalea, jotka täynnä tavaraa

Havaintoja pyydetään numeroon 0295 445 888 (Nokian päivystys 8-16), sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0800 90022 (vastaaja).

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut