Hassisen Koneen paluu siirtyy vuodella – Ratinan stadionkeikka siirtyy elokuuhun 2021

Ismo Alanko nousi suomirockin kovaan ytimeen 1980-luvun alussa Hassisen Koneen lauluntekijänä ja laulajana. Yhtyeen paluukeikat siirtyvät nyt kesään 2021. Linda Varoma
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Hassisen Koneen paluukeikat siirtyvät vuodella eteenpäin. Yhtyeen piti esiintyä kesällä elokuun 8. päivä Ratinan stadionilla: keikka on nyt siirretty päivämäärälle 7. elokuuta 2021.

Alkuperäiskokoonpanossaan Ismo Alanko (laulu, kitara), Reijo Heiskanen (kitara, laulu), Jussi Kinnunen (basso, laulu) ja Harri Kinnunen (rummut) esiintyvän yhtyeen ainoa festivaaliesiintyminen toteutuu Seinäjoella 1.-3. heinäkuuta 2021 järjestettävän Provinssin päälavalla myöhemmin ilmoitettavana päivänä.

Huipennus koetaan Tampereen Ratinan stadionilla toteutuvassa konsertissa lauantaina 7. elokuuta, jolloin yhtye esiintyy koko historiansa kattavan ison kokoonpanon kera.

Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan kullekin keikalle. Mikäli uusi esiintymispäivä ei käy, niin liput voi palauttaa 8. elokuuta 2020 mennessä ostopaikkaan. Provinssin lippupalautusten viimeinen palautuspäivä on 25. kesäkuuta.

Jo ennakkoon loppuunmyytyjen Joensuun Kerubin ja Ratinan keikkojen mahdollisista myyntiin vapautuvista lipuista tiedotetaan myöhemmin. Kerubissa yhtyeen on tarkoitus soittaa peräti viitenä peräkkäisenä iltana.

– Olemme treenanneet paljon, ja bändi on kovassa iskussa. Olemme odottaneet innolla tämän kesän keikkoja, mutta näissä olosuhteissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää ne ensi vuoteen. Pidämme koneen hyvin öljyttynä ja jyräytämme sen taas käyntiin kesällä 2021, yhtye lupaa tiedotteessa.

Hassisen Kone on viimeksi esiintynyt Joensuussa vuonna 2020 yhtyeen 20-vuotisjuhlan kunniaksi.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut