Tavoitteena oli tehdä hampurilaisia, mutta tamperelaisperhe saikin hervantalaisesta kaupasta hurjan yllätyksen... – IL: Salaattipussista löytyi ilmielävä sisilisko

Tamperelaisperheen salaattipussista löytyi hurja kaveri: sisilisko. Kuvan sisilisko ei liity tapaukseen. Kari Ovaska/ESM:n arkisto
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tamperelainen Emma Järvinen kertoo Iltalehdelle tarinansa siitä, mitä tapahtui kun Järvisen perhe kävi hervantalaisessa kaupassa viikonloppuna tarkoituksenaan tehdä koko perheelle hampurilaisia.

Kotimainen jäävuorisalaattipussi tarjosi koko perheelle kuitenkin eksoottisen yllätyksen.

– Lapsetkin halusivat, että laitetaan salaattia väliin. Ehdin avata pussin, kun huomasin, että siellä on ihan elävä sisilisko, Emma Järvinen kommentoi Iltalehden mukaan.

Järvinen kuvasi tapahtumasta ja elävästä luontokappaleesta myös videon. Sisiliskon tipauttaminen luontoon oli vielä erityisen konstikasta, sillä sisiliskolla oli vankka ajatus jäädä oleskelemaan pussin sisälle, jonka koki ilmeisen mukavana ja lämpimänä paikkana.

Kaupassa asiaan suhtauduttiin ymmärtäväisesti.

– He antoivat minulle hyvityksenä uuden salaattipussin ja ihmettelivät, että ihan elävä sisilisko siellä oli, Järvinen kuvailee reaktiota.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut