Bull Mentula palaa salille puolen vuoden tauon jälkeen – IS: "Uuvuin, kroppa oli ylirasittunut"

Pirkkalan kansalle tuttu voimamies Jari "Bull" Mentula aikoo palata salille puolen vuoden harjoittelutauon jälkeen. Viime vuodet tavoitteellista harjoittelua ja kovaa työntekoa yhdistänyt Mentula kertoo Ilta-Sanomille avoimesti uupumuksestaan.

– Uuvuin. Oli tehtävä ratkaisuja. Lopulta ratkaisu oli helppo – valitsin jatkuvan työnteon ja treenaamisen sijasta perheen ja ison huilin. Se oli vain otettava, Mentula kertoo Ilta-Sanomille.

Mentula sanoo harjoitelleensa tavoitteellisesti 25 vuoden ajan. Hänen mukaansa ratkaisu pysytellä pois salilta vaati myös luonteen lujuutta.

– Kroppa oli ylirasittunut. Tässä on treenattu kovaa ja paiskittu töitä samaan aikaan. Totta kai se rassaa – tuli aika keventää oikein kunnolla. Mitään varsinaista loukkaantumista minulla ei ollut ja olen säästynyt vakavammilta vammoilta, vaikka toki useaa paikkaa vartalossa on kolottanutkin, hän kertoo Ilta-Sanomille.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut