Bull Mentula palaa salille puolen vuoden tauon jälkeen – IS: "Uuvuin, kroppa oli ylirasittunut"

Jari "Bull" Mentula myöntää uutuuskirjassaan käyttäneensä urallaan dopingaineita. Käyttö alkoi miehen ollessa hieman alle 20-vuotias.
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pirkkalan kansalle tuttu voimamies Jari "Bull" Mentula aikoo palata salille puolen vuoden harjoittelutauon jälkeen. Viime vuodet tavoitteellista harjoittelua ja kovaa työntekoa yhdistänyt Mentula kertoo Ilta-Sanomille avoimesti uupumuksestaan.

– Uuvuin. Oli tehtävä ratkaisuja. Lopulta ratkaisu oli helppo – valitsin jatkuvan työnteon ja treenaamisen sijasta perheen ja ison huilin. Se oli vain otettava, Mentula kertoo Ilta-Sanomille.

Mentula sanoo harjoitelleensa tavoitteellisesti 25 vuoden ajan. Hänen mukaansa ratkaisu pysytellä pois salilta vaati myös luonteen lujuutta.

– Kroppa oli ylirasittunut. Tässä on treenattu kovaa ja paiskittu töitä samaan aikaan. Totta kai se rassaa – tuli aika keventää oikein kunnolla. Mitään varsinaista loukkaantumista minulla ei ollut ja olen säästynyt vakavammilta vammoilta, vaikka toki useaa paikkaa vartalossa on kolottanutkin, hän kertoo Ilta-Sanomille.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut