Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutta messutapahtumaa siirrettiin uudestaan – Hallituspaikka meni helmikuulle

Suomen ensimmäinen yrityksille ja hallitusosaajille suunnattu Hallituspaikka 2020 -tapahtuma siirretään järjestettäväksi 10. helmikuuta 2021.

Tapahtuman nimi tulee uuden ajankohdan myötä muuttumaan muotoon Hallituspaikka 2021.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla toteutettavan tapahtuman teemana on tulevaisuuden hallitustyöskentely. Hallituspaikka-tapahtuman tuottaa Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimisto Finland Events. Järjestäjäkumppaneina toimivat Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Future Board ry, Perheyritysten liitto ry ja Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus.

Hallituspaikka-tapahtuma oli tarkoitus järjestää toukokuussa 2020, mutta koronaviruksesta johtuvien rajoitusten vuoksi tapahtuma siirrettiin elokuulle. Nyt tapahtuma päätettiin siirtää ensi vuoteen.

– Totesimme tapahtuman ohjausryhmän kanssa, että elokuun 12. päivä tulee liian nopeasti siihen nähden, että koronaviruksen vuoksi asetetut isojen tapahtumien kokoontumisrajoitukset ovat voimassa heinäkuun loppuun asti. Lisäksi uuden tapahtuman lanseeraaminen vaatii onnistuakseen oman aikansa, sanoo tapahtuman projektipäällikkö ja Tampereen Messut -konsernin viestintäjohtaja Tanja Järvensivu tiedotteessa.

Tapahtuman keynote-puhujina nähdään muun muassa hallitusammattilaiset Matti Alahuhta ja Philip Aminoff. Päivä huipentuu Kultainen Nuija -tunnustuksen jakoon. Jo 10. kertaa jaettavan tunnustuksen saa toimija, joka on toiminnassaan kunnostautunut erityisen hyvässä hallitustyöskentelyssä.