Töihin uuteen Uros-areenaan? – Rekrytoinnit ovat alkamassa

Tampereen uuden Uros Liveksi -nimetyn Tampereen kannen monitoimiareenan avainhenkilöiden rekrytointi on alkamassa.

Ensimmäisenä haettavaksi tulee areenan myyntipäällikön tehtävä. Myöhemmin kesän ja alkusyksyn aikana avautuvat areenan tuotantovastaavan, digitaalisen liiketoiminnan päällikön ja tapahtumapäällikön vastuualueet.

– Etsimme kunnianhimoisia huippuammattilaisia, joilla on edellytykset olla luomassa Euroopan parasta elämys- ja tapahtumateollisuuden keskusta. Nyt avautuvat tehtävät ovat koko areenan organisaation kivijalka. Yhdessä parhaiden osaajien sekä kumppanien kanssa haluamme vastata globaaliin tarpeeseen, jossa ihmiset kaipaavat yhä enemmän elämyksiä ja kokemuksia fyysisten tuotteiden

sijaan, areenan toimitusjohtaja Marko Hurme sanoo tiedotteessa.

Areenan hotellitoiminnasta vastaa Lapland Hotels ja ravintolatarjonnan takaa löytyy muun muassa NoHo Partners. Viihteen lippulaivana toimii Veikkauksen kasino. Kansainvälisistä tapahtumista ovat varmistuneet jääkiekon MM-kilpailut keväälä 2022. Myös SM-liigan Tapparan ja Ilveksen kotipelit pelataan areenalla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut