Superpark lopettaa Särkänniemessä, vanhaan delfinaarioon uutta toimintaa – "Mietinnässä olleet asiat nopeutuivat nyt kevään kuluessa"

Särkänniemen huvipuistoalueella joulukuusta 2016 toiminut sisäaktiviteettipuisto Superpark lopettaa toimintansa tiloissa 31. toukokuuta.

– Sisäaktiviteettitoimialalla ja elämysbisneksessä yleisesti, jatkuva uudistuminen on elinehto. Särkänniemellä on suunnitteilla alueelle uutta liiketoimintaa, jolle yhtenä vaihtoehtona on Superparkin nykyiset tilat. Löysimme hyvässä hengessä ratkaisun Särkänniemen johdon kanssa, toimitusjohtaja Juha Tanskanen toteaa Superparkin tiedotteessa.

– Särkänniemen alueen tulevassa uudessa osayleiskaavassa on tulossa sellaista uutta toimintaa, jota on kaavailtu tälle alueelle. Mietinnässä olleet asiat nopeutuivat nyt kevään kuluessa, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä jatkaa samassa tiedotteessa.

Superpark on toiminut tyhjilleen jääneessä delfinaariossa. Särkänniemen ja Mustalahden aluetta ollaan parhaillaan kaavoittamassa uudelleen. Alueelle on tulossa muun muassa hotelli ja järviluontokeskus.

Superpark Särkänniemen lahjakortit, verkosta ostetut liput ja paperiset liput käyvät kaikkiin muihin Superparkeihin 31. joulukuuta asti. Voimassa olevien kausikorttien jäljellä oleva aika hyvitetään asiakkaille

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut