Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Akun Tehdas alkaa striimata livekeikkoja, maksu vapaaehtoinen – Juice Originals aloittaa jo ensi viikolla

Akun Tehdas aloittaa suorat striimilähetykset tuotantotiloistaan Tampereelta helatorstain aattona ke 20. toukokuuta.

Estradille astuu Juicen alkuperäiskokoonpanojen muusikoista koostuva Juice Originals kapellimestarinaan Anssi Tikanmäki.

Tulkitsijana toimii Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Lähetystä pääsee seuraamaan osoitteessa www.livestreamtv.fi

Live Stream TV -sarja jatkuu jo perjantaina 22. toukokuuta Peer Günt-yhtyeen keikalla.

Lauantaina 23. toukokuuta on vuorossa DJ Oku Luukkainen. Kesäkuun starttaavat JP Leppäluoto 5. kesäkuuta ja Antti Railio 6. kesäkuuta.

Palvelussa esitettävät keikat ovat pääosin kaikille avoimia. Yleisöllä on mahdollisuus tukea ja olla mahdollistamassa keikkaa vapaaehtoisella lippumaksulla. Osaan tulevista keikoista aukeaa ennakkolipunmyynti.

Erikseen mainitut keikat ovat katsottavissa etukäteen hankitulla katseluoikeudella. Keikkojen lisäksi palvelussa tullaan näkemään myös stand upia ja muuta viihdesisältöä. Lähetysten aikana alustalla on myynnissä myös artistien ja esiintyjien tuotteita sekä palveluja kuten yksityiskeikkoja ja meet & greetejä.

– Kun on pyörinyt kesät jo vuosikymmenten ajan festareilla, tuli tyhjä olo pandemian sotkiessa suunnitelmat. Onneksi pääsee puuhaamaan tämmöistä, josta on iloa sekä esiintyjille että yleisölle, kommentoi Akun Tehtaalta Eppu Normaalin kitaristiJuha Torvinen.

Live Stream TV:n tuottaa Akun Tehdas yhteistyössä Liveton ja ProPromotion Oy:n kanssa.