Tampereelle avattu korona-ajan neuvontapuhelin – Soittaa läpi myös yli 80-vuotiaat

Tampereen kaupunki on avannut Tampere-avun puhelinneuvonnan, johon kaikenikäiset tamperelaiset ja orivesiläiset voivat soittaa ja kysyä neuvoa korona-ajan huoliin.

Tampere-avun neuvontanumero on 03 4109 1034. Numero on auki maanantaista perjantaihin kello 9−15.

Puheluihin vastaavat tehtävään koulutetut kaupungin työntekijät, jotka neuvovat ja auttavat tilanteeseen sopivan ratkaisun löytymisessä sekä ohjaavat erilaisissa avun tarpeissa Tampereen kaupungin, Tampereen seurakuntayhtymän tai järjestöjen järjestämien palvelujen piiriin.

Tampere-apu on korona-ajaksi muiden neuvontapalvelujen rinnalle perustettu puhelinpalvelu, jolla tuetaan kuntalaisten hyvinvointia ja avunsaantia poikkeusolojen aikana. Muut kaupungin neuvontanumerot toimivat normaalisti ja niissä ammattilaiset auttavat entiseen tapaan.

Tampere-avulla halutaan varmistaa myös kaikkein iäkkäimpien selviytyminen korona-aikana. Sen vuoksi Tampere-avun työntekijät soittavat yli 80-vuotiaille tamperelaisille ja orivesiläisille, joita on reilu 13 000.

Soitot aloitettiin huhtikuun lopussa ja tähän mennessä on tavoitettu noin 11 000 ikäihmistä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut