Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teemestarin kirja tulkitaan viittomakielelle

Emmi Itärannan romaaniin perustuva Teemestarin kirja -näytelmä saa esityskauden lopussa tulkkauksen myös viittomakielelle. Viittomakielelle tulkatut esitykset ovat torstaina 14.4. ja perjantaina 15.4. kello 19. Lisäpalvelu on maksutonta katsojille.

Kulttuuriosuuskunta Kajeen yhteistyö viittomakielen tulkkauspalveluita tarjoavan Sivupersoona Oy:n kanssa mahdollistaa entisestään moniulotteisemman teatterikokemuksen yhä useammalle katsojalle.

– Olemme luoneet vahvan ja ajatuksia herättävän esityksen puhtaan veden rajallisuudesta, ilmastonmuutoksesta ja mihin se voi elämämme tulevaisuudessa johtaa. Ajankohtaisen ja tärkeän aiheen kokeminen useamman eri aistin kautta teatterielämyksenä on hieno tilaisuus saattaa useiden eri kohderyhmien ulottuville, kertoo tuottaja Susanna Ihanus, joka vastaa esityksen moniaistisuuden suunnittelusta.

Romaanin näyttämösovituksen on tehnyt näyttelijä Sanna Majanlahti ja ohjannut Jerry Mikkelinen Näyttelijöinä nähdään Majanlahden lisäksi Emilia Pokkinen, Reidar Palmgren ja Marko Keskitalo

Näytelmän ensi-ilta oli 6. helmikuuta Teatteri Siperian näyttämöllä Tampereen Työväentalon 4.kerroksessa. (Hämeenpuisto 28 D). Esityksiä näytelmästä järjestetään helmikuussa ja huhtikuussa. Sitä voi tilata myös muualle Suomeen moniaistisena ja viittomakielelle tulkattuna syksyllä 2016.