Maali-ilmapalloja ja nyrkinheiluttelua: Anarkistien mielenosoitus meni hulinaksi Tampereella - poliisi lopetti tapahtuman, useampi kiinni

Poliisi on lopettanut anarkistien kello 18 alkaneen mielenosoituksen Tampereella. Näsinpuistosta lähtenyt tapahtuma keräsi noin sata osallistujaa ja muuttui nopeasti epämääräiseksi.Mielenosoituskulkue pysäytettiinPuutarhakadun ja Kauppakadun väliselle kävelykatuosuudelle. Asiasta kertoo Aamulehti nettisivuillaan Tapahtuma on sotkenut liikennettä Tampereen keskustassa.

Poliisin tiedotteen häiriökäytös oli hyvin monenkirjavaa. Tiedotteenmukaan poliiseja heiteltiin maali-ilmapalloilla kävelyn aikana. Lisäksi osa kulkueen jäsenistä häiriköi muulla tavoin ja joku yritti potkia poliiseja. Poliisi joutui tekemään useita kiinniottoja. Poliisitoimenpiteet olivat puoli yhdeksän aikaan kesken.

Osa anarkisteista heilutteli nyrkkejään poliiseja kohti.

Anarkistit mainostivat tapahtumaansa ennakkoon seuraavasti:

Vappu ei ole pönötystä ja puoluepömpöösien palopuheita, vaan riemua ja jatkuvaa taistelua vapauden puolesta!

Vuosikymmenestä toiseen me kohtaamme vallanpitäjien taholta samat korulauseet ja jatkuvat kiristykset. Heidän pyrkimyksenään on vain ajaa omaa etuaan meidän kustannuksellamme. Olemme kypsyneet jatkuviin hyökkäyksiin hyvinvointiamme vastaan!

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut