Rillinki uudelle vetäjälle – "Tavoitteena Gastropubien pop up -terassiravintola"

RAVINTOLAT Uusiutuvan Rillingin tavoitteena on elävöittää koko Hämeenpuistoa.

Hämeenpuiston Rillinki siirtyy Winrestan hoitoon. Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereen legendaarisin puistoravintola siirtyy uudelle vetäjälle.

Jatkossa Hämeenpuiston Rillinkiä pyörittää Restamaxin sijaan muun muassa Gastropubeista tuttu Winresta. Nimi ja ravintolan ulkoasu eivät muutu, mutta toiminta uudistetaan kokonaan.

– Pohja-ajatuksena on se, että Rillinki olisi Gastropubien pop up -terassiravintola, visioi Winrestaa pyörittävä Sami Lappalainen

Gastropubien hengessä myös Rillingin selkärankana ovat ruoka ja oluet.

– Tarjolla on muun muassa ranskanperunoita paperitöttöröissä erilaisilla majoneeseilla, jollaisen voi hakea mukaansa vaikka kävelylenkillä. Muuten annokset vaihtelevat kauden mukaan. Uusia perunoita ja currywurstia tulee varmasti tarjolle.

Uuden Rillingin tavoitteena on elävöittää koko Hämeenpuistoa. Lappalaisena ajatuksena on se, että Rillinki houkuttelisi ympärilleen torikauppiaita, katutaiteilijoita, katuruuanmyyjiä tai vaikkapa puistojumppien järjestäjiä.

– Rillinki voisi olla elävä näyteikkuna. Jos on hyvä tapahtumaidea, voi tulla sellaisen järjestämään.

Lappalaisen mukaan uusi Rillinki aukeaa heti, kun tarvittavat luvat on saatu. Jo toukokuun lopussa Rillingillä on tarkoitus lanseerata Winrestan uuden Sääksjärven panimon ensimmäinen olutuutuus.

Nykyinen Rillinki valmistui vuonna 2014 samalle paikalle, jossa sijaitsi 1960-luvun lopulla valmistunut grillirakennus.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut