K50-festarit pärähtäneet käyntiin Tampereella!

TAPAHTUMATampereen Sorsapuistossa järjestetään tänään keskiviikkonakello 15–22 ohjelmaa yli 50-vuotiaille.

Suomessa järjestetään ensimmäistä kertaa K50-festivaalikiertue, joka matkaa Tampereelle, Turkuun, Helsinkiin, Ouluun ja Jyväskylään.

–Festari alkaa rauhallisemmissa merkeissä senioritapahtumana. Päivä avataan muun muassa Kabareeleidien vetämillä päivätansseilla ja ikivihreillä klassikoilla. Viikinsaaren kesäteatterinäytöksestä nähdään myös maistiaisia. Illalla seitsemästä alkaen päästään todelliseen festarimeininkiin, eli rokkiin ja discoon, kertoo yrittäjäJenna Ylikoski

Festarinohjelmarakenne nuortuu Ylikosken mukaan portaittain.

– Paikalla voi olla niin pitkään, kuinka nuoreksi olonsa tuntee. Illalla leikkimielinen alaikärajamme on K50, Ylikoski toteaa.

Sorsapuistoon on vapaa pääsy.

– Paikalle voikin saapua monella eri agendalla: piknikille ystävän kanssa, tapahtuman ostosmahdollisuuksiin tutustumaan, oppimaan uutta terveys- ja hyvinvointiluennoilta tai vain nauttimaan keikoista, teatterista ja tanssista.

– Pääesiintyjiämme ovat iskelmälegendaMarita Taavitsainenja rock-coverbändi Playa. DjJon Landlordin70’s & 80’s vinyylidisco pistää varmasti tanssijalan vipattamaan, hymyilee Ylikoski.

Festaritjuontaa Aninkaisen toimitusjohtajaJethro Rostedt

– Muita yhteistyökumppaneitamme ovat Matkapojat, Tampereen sähkölaitos, tekonivelsairaala Coxa ja E-kontakti. Mediaa tapahtumassa edustavat Iltalehti, radio Musa ja Tamperelainen, Ylikoski kertoo.

Iris Kajander saapui varttuneemman väen festareille hyvissä ajoin jo ennen kello kolmea.

– On mahtavaa, että tällainen tapahtuma järjestetään! Olen sopinut tapaavani vanhoja työkavereitani tapahtumassa, ja aiomme tänään käydä syömässä hyvin ja nauttia ohjelmatarjonnasta, Kajander kertoo.

Nainen odottaa eniten Marita Taavitsaisen esiintymistä.

– Pidän Maritan musiikista ja pirtsakasta luonteesta. Eri yritysten esittelypöydät kiinnostavat myös, eritoten terveyteen liittyvät palvelut, aurinkoisesta säästä nauttiva nainen toteaa.

– Uskon, että tällaisille tapahtumille on enemmänkin kysyntää. Järjestettävä ohjelma sopii hyvin kohderyhmälle!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut