Anarkistit tuhosivat Soldiers of Odinin kerhotilan Ylöjärven Vuorentaustassa - Omistaja: Vahingot yli 10 000 euroa

Anarkistit ilmoittavat tuhonneensa Odinin sotilaiden kerhotilan Ylöjärven Vuorentaustassa. Kiinteistönomistaja on tapahtuneesta vähemmän riemuissaan. Takku.net

Pekka Ruissalo

Anarkistit ovat tuhonneet Soldiers of Odinin käyttämän kerhotilan Ylöjärven Vuorentaustassa. Ryhmittymä ilmoittaa asiasta itse takku.net -sivustolla.

– Odinin sotureilla riittää siivottavaa järjestössään, ryhmittymän omalla sivustolla ilmoitetaan.

Kiinteistönomistaja ja tilaa hallinnoiva Jari Helminen on siivottavasta samaa mieltä, mutta muuten läpeensä turhautunut tapahtuneesta. Hän arvioi, että laskua tulee 10 – 15 000 euron edestä.

– Olen rauhaa rakastava ihminen, jolla on ollut vuokralaisina kaikenlaisia ryhmiä, vasemmistolaisia, oikeistolaisia, sellaisiakin jotka eivät ole poliittisesti aktiivisia. Sitten tapahtuu tämmöistä. On vaikea edes kuvailla, paljonko juuri nyt ketuttaa, Helminen puuskahtaa.

Onko kiinteistön alueella ollut valvontakameroita ja mitä niiden kuvissa näkyy? Tuohon kysymykseen Helminen ei halua kommentoida mitään. Sen verran hän kuitenkin sanoo, että tuho sisätiloissa on sentyyppistä, että siinä ei yksi ihminen ole ollut asialla.

– Työkalutkin ovat olleet viimeisen päälle. Sisään on tultu hajottamalla kalterit ikkunan takaa, eli akkurälläkkä on ollut kuvassa mukana. Jälki on muuten sellaista, että paikkoja on hajotettu oikein huolella.

Helminen on huolissaan siitä, mihin suuntaan kotimainen ns. kansalaiskeskustelu on menossa. Niin sanotun äärivasemmiston ja äärioikeiston välinen hippaleikki on tuntunut jatkuvan jo jonkin aikaa.

– On liikaa aikaa, on työttömyyttä ja sitten energiaa puretaan tämmöiseen. Ei ole terveestä touhusta kyse tässä, Helminen ärähtää.

Aiheeseen liittyvää

  1. Maali-ilmapalloja ja nyrkinheiluttelua: Anarkistien mielenosoitus meni hulinaksi Tampereella - poliisi lopetti tapahtuman, useampi kiinni
    30.4.2016 20:49

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut