Haluaisitko ostaa valmishäät netistä? Nyt sekin onnistuu – "Helppous on päivän sana"

Hääpareille on kehitetty uusi palvelu, jossa pari voi selata netistä erityylisiä valmishäitä ja valita mieleisensä.

Espoolaisen hää- ja juhlapalveluyrityksen verkkopalvelu tarjoaa toistakymmentä erilaista hääjuhlaa, jotka sisältävät valmiiksi juhlatilan, ruoat, musiikin, kukat ja hääauton. Hääpaketit on suunniteltu tavallisille hääpareille.

Palvelun kehittäjä Ann-Mari Berlin uskoo palvelun sopivan monelle kohderyhmälle.

–Nykyään ihmisillä on kiireitä – vapaa-ajalla ei jää aikaa kilpailuttaa pitopalveluita ja etsiä toimijoita häihin. Häiden suunnitteluun menee keskimäärin 250 tuntia.

–Helppous on tämän päivän sana ja muutkin palvelut ovat siirtyneet nettiin, miksei hää-alakin. Tämä on tavallaan kuin häiden verkkokauppa, Berlin kertoo.

Palvelusta löytyy monenlaisia pakettihäitä, kuten perinteisiä häitä vanhassa punaisessa tuvassa, laivahäitä ja vanhanajan linnahäitä hevoskuljetuksella. Häätiloja pääsee katsomaan ennen ostopäätöstä.

Pakettirungon lisäksi palvelu tarjoaa yhteistyökumppanien kautta hääkampaajia, hääohjelmaa, kutsukortteja ja esimerkiksi häävieraiden kuljetuspalvelua.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut