Juicen leski: Elokuvantekijät eivät olleet ennakkoon yhteydessä

Juice Leskinen on nyt kuuma nimi. Miehestä on tekeillä muun muassa kaksi elokuvaprojektia. Tampere-seura

Pekka Ruissalo

Tampereella alettiin kuvata torstaina Juice Leskisen elämään kytkeytyvää elokuvaa Nahjus Enkelini. Leskisen leski, edelleen Tampereella asuva Sari Leskinen kertoo, että elokuvantekijät eivät olleet häneen yhteydessä ennakkoon elokuvan teosta.

– Sillä tavalla ei kuitenkaan voi sanoa, että olisin närkästynyt projektista. Niin voi kyllä sanoa, että olisin tietysti ollut mielissäni siitä, että Timo Tapio olisi ottanut yhteyttä ennakkoon että tällainen on tekeillä. Varmasti intoa on ollut paljon ja uskon, että ohjaaja varmaan oppii tästä prosessista jotain, Leskinen sanoo rauhallisesti.

Yellow Film on toisen elokuvaprojektin takana. Sieltä yhteydenotto on Leskisen mukaan tullut. Myös Solar Films viritteli vielä viime vuonna elokuvaprojektia, mutta vetäytyi sittemmin hankkeesta. Solar Filmsin versiossa pääosaa olisi esittänyt Putouksesta tuttu viihteen monitoimimies Riku Nieminen

Marraskuussa on kulunut kymmenen vuotta Juice Leskisen poismenosta. Yhtä asiaa Sari Leskinen kertoo entisestä miehestään erityisesti kaipaavan.

– Yhteisiä keskusteluja ja keskustelutaitoja. Voi sanoa, että sellaista keskustelijaa ei ole tullut vastaan koskaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut