Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ylöjärveläisyhtyeeltä terveiset Mamban Tero Vaaralle: "Pää kiinni"

Kaupunkilehti Tamperelainen kertoi eilen Mamba-yhtyeestä tutun Tero Vaaran rajusta Facebook-päivityksestä Helsingin Elielinaukion tapahtumiin liittyen. Elielinaukiolla sattui taannoin uusnatsijärjestö SVL:n mielenilmauksen yhteydessä välienselvittely, jossa kuoli alle 30-vuotias mies. Poliisin mukaan mies oli pysähtynyt mielenilmauksen eteen, sylkenyt maahan ja tämän jälkeen mielenosoittajista yksi oli lähtenyt juosten hänen peräänsä ja potkaissut miestä rintaan. Mies kaatui ja löi päänsä katuun. Myöhemmin hän menehtyi aivoverenvuotoon.

– Kurjaahan se on jos kaveria muksitaan niin, että henki lähtee - vaikkakin sitten viiveellä, aloittaa Vaara päivityksensä.

Miehellä oli terveisiä myös pääministeri Juha Sipilälle

– Saavatkohan Sipilä ja kumppanit nyt sitä mitä ovat tilanneet? Lepsusti hanskattua vasemmistolaista, parempaa väkivaltaa kiakkovieraineen ja kuokkavieraineen seuraa nyt täysin kontrolloimatonta ”laajempaa käsitystä seksuaalisuudesta” ja "pikaista kurinpalautusta kaikista aggressiivisimmille henkilöille.”

Nyt ylöjärveläinen punkyhtye Abduktio on kirjoittanut oman nasevan terveisensä muusikkokollega Vaaralle.

– Abduktio-yhtyeen virallinen tiedote Mamba-yhtyeen laulajalle Tero Vaaralle, vapaa julkaistavaksi 19.9.2016. Pää kiinni, kuuluu sisältö.

Alkuperäinen viesti sisältää myös kirosanalla höystetyn määritteen Vaaran mahdollisista ideologisista viitekehyksistä. Tuo määrite on tästä uutisesta poistettu.