Tampereen vanhainkoteihin uudet ohjeet omaisten tapaamisiin – Mukaan ulkoiluun tai tapaaminen erillisessä tilassa, mukana aina hoitaja

Kuvituskuva. Arkisto/Heli Kurimo
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereen kaupungin vanhainkodeissa ja palvelukodeissa sekä sairaala- ja kuntoutusosastoilla etsitään uusia tapoja, jotta omaiset voisivat pitää yhteyttä ja tavata turvallisesti läheisiään korona-aikanakin. Ensisijaisesti tapaamiset järjestetään raittiissa ilmassa ulkoilun merkeissä.

Omaiset voivat jatkossa liittyä turvavälin päästä seuraksi vanhainkodissa tai palvelukodissa asuvan tai sairaalassa olevan läheisensä ulkoiluun.

Mukana ulkoilussa on hoitaja tai työntekijä, joka huolehtii turvavälien säilymisestä ja ohjeiden mukaisesta suojautumisesta. Ulkoiluhetkestä pitää sopia etukäteen henkilökunnan kanssa.

Jos asukas ei jaksa tai halua ulkoilla tai sää ei sitä salli, pyritään tapaaminen järjestämään sisällä erillisissä tapaamistiloissa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut