Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen seudun matkailua myydään nyt verkkokaupassa – "Keski-Euroopan markkinoilla kiinnostus puhdasta ja turvallista Suomea kohtaan kasvaa entisestään"

Matkailun ja markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio Visit Tampere on perustanut oman verkkokaupan keräämällä alueen matkailutoimijoiden digitaalisesti myynnissä olevat tuotteet yhteen Osta verkosta -sivulle.

Osta verkosta -sivusta on tehty sekä suomen- että englanninkielinen versio. Sivulle on nyt listattu lähes 60 Visit Tampereen kumppaniyritystä ja sivu laajenee sitä mukaan, kun lisää kumppaneiden tuotteita tulee digitaaliseen myyntiin.

Tuotteet on luokiteltu luontoaktiviteetteihin, koko perheen elämyksiin, seikkailuihin sisätiloissa, HungryForTampere-ravintoloihin, majoituksen tarjoajiin, kulttuurikohteisiin ja paikallisten tarjoamiin elämyksiin. Palvelua kehitetään koko ajan vastaamaan mahdollisimman hyvin matkailijoiden tarpeisiin. Kokonaisuudessaan Visit Tampere Partners -kumppaniverkostossa on noin 150 matkailualan toimijaa Tampereen seudulta.

– Koronaviruspandemian seurauksena kiinnostus kotimaan ja lähialueiden matkailuun lisääntyy. Jatkossa Keski-Euroopan markkinoilla kiinnostus puhdasta ja turvallista Suomea kohtaan kasvaa entisestään, kun taas kiinnostus matkailla Etelä-Euroopassa vähenee. Luontomatkailu on ollut pitkään matkailun nouseva trendi ja kiinnostus sitä kohtaan lisääntyy edelleen. Turvallisella ja luonnonkauniilla Tampereella on hyvät mahdollisuudet menestyä näillä markkinoilla, kertoo Visit Tampereen matkailujohtaja Jari Ahjoharju tiedotteessa.

Sivu ohjaa ostajan suoraan eteenpäin kumppaniyrityksen verkkokauppaan.

– Olemme kannustaneet matkailutoimijoita jo pitkään tarjoamaan tuotteitaan digitaalisesti. Se on entistä tärkeämpää nyt, kun ihmiset ovat siirtyneet koronakriisin myötä entistä enemmän digitaalisiin kanaviin. Osta verkosta -sivu kerää kumppaneidemme tuotteet yhteen ja palvelee sivustollamme vierailevia kotimaisia, kansainvälisiä ja lähimatkailijoita, Visit Tampereen tietopalveluiden erityisasiantuntija Turo Leppänen toteaa Visit Tampereen tiedotteessa