Iso festariperuminen vielä elokuun alkuun – Tapsan tahteja ei pidetä ja Iskelmä-Finlandia jää jakamatta

Nokialla pidettävää Tapsan Tahdit -tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna.

Samalla Iskelmä-Finlandia -palkinnonjako siirtyy ensi vuoden Tapsan Tahtien yhteyteen.

Suomen hallitus on kieltänyt vallitsevan pandemian vuoksi yli 500 henkilön yleisötapahtumat heinäkuun loppuun saakka.

Tapsan Tahtien tuottaja Onnensirkus ja tapahtumabrändin omistaja Nokian kaupunki yhdessä katsoivat, että yleisön, esiintyjien ja tuotantotiimin terveyttä ja turvallisuutta ei voida varmuudella taata vielä elokuun alussakaan, joten tapahtuma peruuntuu. Tapahtuma olisi järjestetty Nokian Pirkkalaistorilla 6.–8. elokuuta.

– On todella harmillista, että tämän vuoden Tapsan Tahdit joudutaan perumaan. Päädyimme tapahtuman tuottajan kanssa tähän ratkaisuun ensisijaisesti turvallisuussyistä. Tapsan Tahtien luonteeseen kuuluu tiivis yhdessäolo ja musiikista nauttiminen. Uskon, että ensi vuonna tilanne on parempi, ja päästään jälleen livenä kohtaamaan toisemme sekä nauttimaan Tahdeista, Nokian kaupungin vapaa-aikajohtaja Marko Ojala kommentoi tiedotteessa.

Tapsan Tahdit -tapahtumaa on järjestetty vuodesta 1987 alkaen. Tämän vuoden tapahtuma olisi ollut järjestyksessään 34. Iltakonserteissa olisivat esiintyneet Suvi Teräsniska, Erin, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani sekä Vesterinen yhtyeineen. Päivätapahtumissa puolestaan paikalliset esiintyjät.

Tapahtuman yhteydessä jaettava kevyen musiikin palkinto Iskelmä-Finlandia jaetaan vasta ensi vuoden Tapsan Tahdeilla. Palkinto luovutetaan tuolloin 19. kerran.

Ensi vuoden Tapsan Tahdit juhlitaan kolmipäiväisenä Nokian Pirkkalaistorilla 5.–7.8.2021. Ohjelma julkaistaan alkuvuonna.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut