Kaukolämpöputken korjaukset alkavat Satakunnankadulla – Maanantaina merkittäviä liikennevaikutuksia, bussit kiertoreitille

Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Kaukolämpövuodon korjaus Satakunnankadulla välillä Aleksis Kiven katu–Kuninkaankatu tulee haittaamaan liikennettä merkittävästi lähiviikkoina Satakunnankadulla, kerrotaan Tampereen Sähkölaitokselta.

Tampereen Sähkölaitos pystyttää tarvittavia liikennejärjestelyjä vuotopaikan läheisyyteen tällä viikolla, ja kaivuutyö alkaa maanantaiaamuna 11. toukokuuta kello 7. Työ valmistuu kesäkuun loppuun mennessä.

Työn yhteydessä joudutaan sulkemaan yksi kaista Satakunnankadusta kumpaankin suuntaan yhden korttelin matkalta. Liikennettä ei siis kokonaan katkaista. Paikka on kuitenkin liikenteellisesti haastava, koska se on aivan kaupungin keskustassa ja reitille kertyy tyypillisesti paljon liikennettä aina, kun Rantatunneli joudutaan sulkemaan.

Aleksis Kiven katua Satakunnankadulle ja siitä edelleen Hämeenpuistoon ajavat bussit siirtyvät Puutarhakadun kautta kulkevalle reitille. Linja 14, joka ajaa Satakunnankatua suoraan, liikennöi normaalisti. Kiinteistöjen pihoihin ajo säilyy, mutta kaivuutyön ollessa juuri liittymän kohdalla, on tilapäinen häiriö liittymän käytössä mahdollinen.

Työ keskeyttää kaukolämmön ja lämpimän käyttöveden jakelun lähikiinteistöihin vain liitospäivänä 11. kesäkuuta. Liitospäivänä myös Satakunnankadun liikenne lännen suuntaan joudutaan katkaisemaan välillä Aleksis Kiven katu–Kuninkaankatu.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut