Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on Paras Tamperelainen Ravintola 2020? Äänestä täällä! – Korona-aika toi suosikkikisaan kuudennen sarjan

Paras Tamperelainen Ravintola 2020 -äänestys on alkanut.

Ensimmäistä kertaa vuonna 2013 pidettyä äänestystä ei ole koskaan pidetty näin poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Kevään aikana ravintolat viikoiksi sulkeneen koronaepidemian jälkeen äänestys toimii oivan lähtölaskentana ravintoloiden avaamiselle kesäkuun alusta lähtien.

Äänestämään pääsee aiempien vuosien tapaan pääsarjan eli parhaan ravintolan lisäksi parasta lounaspaikkaa, kahvilaa, olutravintolaa ja bilepaikkaa. Viime vuonna ääniä annettiin sarjaa kohti 5 000–5 500.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Tänä vuonna on tarjolla myös uutuus. Kuudentena sarjana lukijat pääsevät äänestämään Paras Tamperelainen Noutoruoka -sarjassa. Moni ravintola on take away -ruualla pitänyt toimintansa käynnissä ja tarjonnut samalla vaihtelua tamperelaisten arkeen. Listalla on valikoima paikkoja, joissa on ollut tarjolla noutoruokaa. Omia ehdokkaita saa äänestää niin tässä kuin muissakin sarjoissa.

Kaikissa sarjoissa ehdokaslista, johon on valittu viime vuoden kärjen lisäksi mielenkiintoisimmat uutuudet ja viime vuoden äänestyksen menestyneimmät omat ehdokkaat.

Äänestyksen tekniikasta vastaa Mediatalo Keskisuomalaisen tutkimusyhtiö Tietoykkönen.

Äänestysaika päättyy keskiviikona 27. toukokuuta.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ