Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen koripallo-Pyrintö sai uuden päävalmentajan

Tampereen Pyrinnön miesten koripallojoukkueella on uusi päävalmentaja. Seura on tehnyt sopimuksen kasvattajaseuraansa palaavan Miikka Sopasen kanssa. Sopimus kattaa kauden 2020-2021.

Pyrintö lähtee tulevaan kauteen uudistuneella valmentajakokoonpanolla. Päävalmentaja Sopasen tiimi koostuu pelaajina kaiken kokeneista seuraikoneista Damon Williamsista ja Antti Nikkilästä sekä fysiikkavalmennuksesta vastaavasta Jenni Puputista. Valmennusta täydennetään mahdollisesti vielä yhdellä valmentajalla.

Viimeiset kaudet Sopanen on toiminut naisten Korisliigassa Hyvinkään Pontevan päävalmentajana. Ponteva juhli Sopasen johdolla Suomen mestaruutta keväällä 2017. Tätä ennen Sopanen luotsasi joukkueensa Suomen mestaruuteen kaudella 2009 – 2010, kun hän toimi Lappeenrannan Catzin päävalmentajana.

– Upeaa tulla takaisin Pyrintöön, ja kivaa palata myös Korisliigaan. Hienoa päästä työskentelemään sekä uusien kasvojen että tuttujen naamojen kanssa, Sopanen kommentoi valintaa.

– Halusimme valmentajan, joka on riittävän kokenut huipputasolle ja tuntee seuramme vahvuudet ja toimintatavat. Urheilussa on kyse suuresta tunteesta ja halusta heittäytyä. Uskon valmennuskaartimme Miikan johdolla tuovan toimintaamme tuttua pyrintöläistä tekemistä, kertoo urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen Pyrinnön tiedotteessa.