Tampereella voi ottaa lapsen mukaan töihin

ILMIÖ Tampereen kaupunki osallistuu valtakunnalliseen Lapsi mukaan töihin -päivään perjantaina 18. marraskuuta.

Lapsi mukaan töihin -päivän aikana kaupungin henkilöstö voi tuoda lapsen mukanaan töihin, jos se on työtehtävien kannalta mahdollista.

– Tempauksen taustalla on ajatus, että lasten on tärkeää päästä näkemään, missä ja millaista työtä tekevät heille tärkeät aikuiset: esimerkiksi äiti, isä, isovanhempi tai kummi. Työpaikalla on myös hyvä nähdä työntekijöiden lapsia. Tutustumisen ei tarvitse kestää koko päivää, vaan se voi tapahtua aamu- tai iltapäivällä tai olla pieni esittelykierros työpaikalla, Tampereen kaupungilta kerrotaan.

Työntekijä ei kuitenkaan voi ottaa lasta mukaan aivan kaikkiin kaupungin yksiköihin tai työtehtäviin, vaan asiasta on sovittava etukäteen esimiehen kanssa.

Valtakunnallisen tempauksen järjestävät lapsiasiavaltuutettu, Lastensuojelun Keskusliitto ja työ- ja elinkeinoministeriö. Päivään osallistumalla Tampereen kaupunki haluaa osoittaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen olevan kaupungille työnantajana tärkeää.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut