"Vasemmistofeministit kritisoivat" – Miesasiamies Laasanen saapuu tiistaina Tampereelle

Olet säälittävä, etkä todellakaan miestä nähnytkään.

Sovinistisuus paistaa tekstistä niin paljon ja se on vastenmielistä. Puhut naisista kuin he olisivat jotai kauppatavaraa "markkina-arvollaan"

Jostain syystä naisten väheksyntä ja naisviha eri muodoissaan pullahtavat pintaan aina samoihin aikoihin rasismin kanssa.

Ohessa on otos jyväskyläläisen Henry Laasasen saamaa palautetta, joka on kaikki vapaasti luettavissa miehen julkisten Facebook-kuvien kommenttiosiosta. Mies on kuumentanut paljon tunteita tasa-arvokritiikillään ja sukupuolikeskusteluun kytkeytyvillä markkina-arvoteorioillaan, joissa seksi näyttelee suurta roolia.

Yksi aiheista on naistutkimus.

– Se on mielestäni enemmän ideologiaa kuin tiedettä.

Nyt sama Laasanen on saapumassa tiistaina Tampereelle. Mies puhuu tilaisuudessa, jossa on esillä Perussuomalaisiin läheisesti kytkeytyvän Suomen Perusta -ajatuspajan kirja Epäneutraali sukupuolikirja.

Sen tiimoilta Laasanen sanoo lukeneensa viisi arvostelua, kaikki kriittisiä. Niissä ei ole hänen mukaansa ollut järjen hiventäkään.

– Kritiikki on vaikuttanut lähtevän tämmöisestä vasemmistofeministisestä viitekehyksestä. Nähtävästi on niin että kun vastaan tulee ensimmäistä kertaa sana Perussuomalaiset, se on jo monelle täysin ylitsepääsemättömästi liikaa, Laasanen kommentoi.

Hän itse ei ole politiikasta eikä puoluepolitiikasta kiinnostunut.

– Olen maailman huonoin poliitikko.

Henry Laasasen haastattelu luettavissa lauantain printti-Tamperelaisesta.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut