Tampereen keskustaan avautuu odotettu kauppa ja kultasepänliike – Anttilan rakennukseen helmikuussa lisää vuokralaisia

LIIKE-ELÄMÄ Puutarhakadun ja Kuninkaankadun kulmassa sijaitsevassa kiinteistössäavautuu torstaina kaksi liikettä.

Puutarhakadun ja Kuninkaankadun kulmassa sijaitseva rakennus on kokenut muodonmuutoksen suurremontin myötä.

Anttilan lähdön jälkeen muun muassa K-supermarket Kuninkaankulmaan johtavat liukuportaat on poistettu entiseltä paikaltaan rakennuksen keskiosasta.

– Liukuportaat sijaitsevat nyt Puutarhakadun sisäänkäynnin edessä, mikä helpottaa asiakkaiden asiointia kaupassa. Remonttia on tehty kunnianhimoisella aikataululla, mutta kesäkuussa alkanut uudistustyö alkaa olla vähitellen tehty. Pääsemme avaamaan kaupan torstaina kakkukahvien ja Costello Hautamäen keikkojen kera, hymyilee K-supermarket Kuninkaankulman kauppias Mikko Salmia

Kauppias Salmia on tehnyt yli 12-tuntista työpäivää kaupan avaamisen eteen.

– Olen saapunut kauppaan kuudelta aamulla ja lähtenyt illalla kahdeksan aikaan. Toivottavasti työ palkittaisiin, ja kaupan avajaisiin saapuisi yhtä paljon tamperelaisia kuin remonttimyyntiinkin. Avajaishulina jatkuu vielä perjantaina tuote-esittelyillä, hyvillä tarjouksilla ja ruusujen jakamisella, Salmia kertoo.

Costello Hautamäki esiintyy kaupassa torstaina kello 16 ja 17 ja ruusuja jaetaan tuhannelle ensimmäiselle perjantaina kello 10 alkaen.

Liikerakennuksen katutasossa avaa ovensa torstaina myös tilassa aikaisemmin vuokralaisena ollut kultasepänliike. Rakennuksen toinen kerros on vuokrattu A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n toimistotilaksi.

– Rakennuksen ensimmäisen kerroksen ensimmäiset vuokralaiset saadaan varmistettua todennäköisesti parin viikon aikana. Kuninkaankadun kävelykadun puoleiseen osaan on suunnitteilla tehdä sopimus kahden pienehkön tilan vievän vuokralaisen kanssa. Jäljelle jäävä suuri tyhjä tila vuokrataan todennäköisesti yhdelle kaupalliselle toimijalle, kertoo Finnparkin kiinteistöpäällikkö Pasi Nevalainen

Lue lisää aiheesta

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut