Voiko tämä olla totta? – Tampereelle tulossa uusia liikennettä haittaavia rakennuskohteita

Tampereella käynnistyy uusia liikennettä haittaavia rakennuskohteita. Haitat tulevat olemaan merkittäviä. Tämä käy ilmi Tampereen kaupunginhallituksen esityslistalta.

Raitiotien lisäksi Tampereella alkaa Kansi- ja keskusareenahankkeen toteuttaminen. Työt aloitetaan mahdollisesti jo vuoden 2017 aikana.

Eikä siinä vielä kaikki. Kalevan risteyssilta aiotaan myös uusia. Uusiminen liittyy Tampere-talon huoltoyhteyksien kehittämiseen. Satakunnankadulle taas suunnitellaan kiertoliittymää Satakunnankadun ja Lapintien risteykseen. Kiertoliittymän odotetaan parantavan liikenteen sujuvuutta.

Kaupunginhallituksen esityslistalta käy ilmi sekin, että liikenneverkon toimivuuden osalta haastavimmat vuodet tulevat olemaan vuodet 2017–2020, kun raitiotien rakentaminen on käynnissä Pirkankatu–Itsenäisyydenkatu -akselilla. Lisäksi Ratapihankadun rakentaminen on kesken.

Erityisen haastava on vuoden 2017 huhti–kesäkuu, jolloin Naistenlahden eritasoliittymä ja yhteys Tampellan Esplanadilta eritasoliittymään eivät ole käytössä ja raitiotietä rakennetaan Hämeenkadun länsipäässä ja Itsenäisyydenkadulla.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut