Vihreät järjestää ex tempore -tempauksen autottoman Hämpin puolesta

Hämeenkadulla järjestetään perjantaina vihreiden tempaus Hämeenkadun itäpään autottomuuden puolesta.

– Sain idean tapahtumasta pari tuntia sitten eli yhtä spontaanisti kuin päätös Hämeenkadun levikkeiden purkamisesta syntyi. Minulle tuli vain yht´äkkiä sellainen olo, että kävelykadulla voi järjestää talvellakin toimintaa, tapahtuman puuhamies, kuntavaaleissa ehdolla oleva Erik Lydén (vihr) kertoo.

Hän luonnehtii tilaisuutta pikemminkin pop up -kahvilaksi kuin mielenosoitukseksi. Tilaisuudessa on paikalla vihreiden aktiiveja.

– Mitään varsinaista ohjelmaa ei ole, mutta kuumaa kahvia ja teetä on tarjolla. Kuulemme samalla mielellämme ihmisten mielipiteitä keskustan kehittämisestä.

Tapahtuma järjestetään Stockmannin vieressä Tuomiokirkonkadun kävelykatuosuudella kello 11–13.

Tampereen vihreät suivaantuivat päätöksestä avata Hämeenkadun itäpää henkilöautoille. Vihreiden mielestä suunnitelmat, joiden mukaan yksityisautoilu sallittaisiin Hämeenkadun itäpäässä kesäkuuhun asti, ovat tarpeettomia. Heitä närkästyttää erityisesti se, ettei päätöstä käytetty yhdyskuntalautakunnassa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut