Paviljonki väistää Hämeenkadulta – Se hävitetään, ellei...

Tampereen Hämeenkadun elävöittämiskokeilun tapahtumapaikkana toiminut Pauhu -paviljonki menee myyntiin pikavauhdilla. Kaikki viimeistään tämän viikon torstaina eli 19. tammikuuta toimitetut tarjoukset huomioidaan. Paviljongin omistaa Tampereen Design- ja Arkkitehtuuriviikkoa järjestävä Tilanne-osuuskunta.

Rakennelma siirretään ostajalle kokonaisena ja sen kuljettamisen kustannukset Tampereen seudulle ovat 500 euroa. Rakennuksen mukana toimitetaan säädettävät perustukset, joiden ansiosta rakennuksen sijoittaminen ei edellytä pohjatöitä. Rakennukseen integroitu ohjelmoitava valaistusjärjestelmä on kunnostettavissa käyttöön.

Paviljonki hävitetään perjantaina, ellei ostajaa löydy.

–Käytännössä paviljongin pitäminen on mahdotonta, koska meillä ei ole sille tonttia. Välivarastointi on mahdollista järjestää, jos kiinnostava tarjous saadaan, mutta siirto ei heti ole mahdollista, kertoo arkkitehti SAFA Tuomo Joensuu

Joensuu vinkkaa, että paviljonki voi sopia esimerkiksi taloyhtiön tai omakotitalon pihaan.

Tarjouksia voi jättää Tilanne-osuuskuntaan osoitteeseen: tuomo.joensuu@tilanne.org

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut