Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereella käynnissä SM-palkittu työnhakukampanja – Työnhakijoihin voi tutustua osaajagalleriassa

TYÖELÄMÄ Tampereella on käynnissä työnhakukampanja, jossa työnantajat voivat tutustua työnhakijaehdokkaisiin sekä verkossa että kasvotusten.

Pirkanmaalaisille työnhakijoille tarjotaan mahdollisuutta osallistua Ammattilaiset Areenalla -työnhakukampanjaan Satakunnankatu 18:n Talent Space -tilassa torstaina 26. tammikuuta kello 13 alkaen. Kampanja huipentuu 16. maaliskuuta uudenlaiseen rekrytointitapahtumaan.

Työnhakijoille luodaan kampanjasivuille osaajagalleria, jossa työnantajat voivat käydä tutustumassa heihin. Mukana on 80 työnhakijaa myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja HR:n aloille. Kampanjan toteuttajat kontaktoivat kahden kuukauden aikana satoja yrityksiä ja kutsuvat heidät mukaan maaliskuiseen rekrytointitapahtumaan, jossa työnhakijoihin voi tutustua myös kasvokkain.

Vastaava kampanja järjestettiin vuosi sitten Iisalmessa, missä tapahtumaan osallistui yli 50 yritystä. Kampanjan aikana 80 työnhakijasta yli kolmannes työllistyi.

– Olin vakuuttunut kampanjan tuloksista muilla paikkakunnilla, minkä vuoksi halusin itsekin mukaan. Olen etsinyt aktiivisesti uutta työtä ja haen tälläkin hetkellä muutamaa asiakkuuspäällikön paikkaa. Tässä kampanjassa minua innosti erityisesti se, että haemme työtä yhdessä, osaajien muodostamana tiiminä. Työnhakijoiden pitäisikin tehdä enemmän yhteistyötä ja jakaa esimerkiksi tietoa piilotyöpaikoista, Arto Lammintaus toteaa.

Kampanja on kuntamarkkinoinnin SM-palkittu nopean vastineen toimenpideohjelma, joka on suunnattu etenkin äkillisiin rakennemuutostilanteisiin ja aktiivisen työnhaun vauhdittamiseksi. Työnhakijoille ja yrityksille kampanjaan osallistuminen on maksutonta, ja työnhakija sitoutuu vain osaamiskartoitukseen. Kampanjan tarjoavat Pirkanmaan TE-toimisto, Tampereen kaupunki, TreStart ja Business Arena Oy.