Tampere, Manse, Nääsville, Mansesteri!

MANSEROCKRAP Mansesteri juhlii uutta levyään.

Tamperelainen rytmimusiikkiorkesteri Mansesteri julkaisi juuri albumin Maskin alta. Se on erittäin hyvä syy pitää kekkerit Jack the Roosterissa perjantaina.

– Luvassa on isosti uusia kappaleita ensiesityksenä. Uusilla kuulijoilla on mahdollisuus kokea jotain hyvinkin genrerajoista poikkeavaa. Jätetään siis ennakkoluulot narikkaan ja tehdään yhdessä jotain uutta, yhtyeen pojat kehottavat.

Mc Mane, Vainis ja dj Kalu ovat rakentaneet Mansesterin uraa sisukkaasti. Omaehtoinen tekeminen on palkinnut ajan kuluessa. Erityisesti vuosi 2016, Tapparan Suomen mestaruus ja Saravon Pekka lisäsivät rutkasti trion tunnettuutta.

Saravon Pekka saavutti kultasinglen aseman alle neljässä kuukaudessa ja biisiä soitettiin laajasti suoratoistopalveluista.

– Parasta ja samaan aikaan hämmentävintähän koko jutussa on se, että tuosta biisistä tuli koko Suomen laajuinen hitti, Mansesteri myhäilee.

– Uskomme kuitenkin, että meidän muista erottuva soundi ja fiilis on se juttu, joka saa ihmiset messiin, ei yhden tempun poniksi leimautuminen yhden kappaleen perusteella. Me tarjotaan yhdistelmä genrejen ääripäiden parhaimmistoa.

Mansesterin soundissa onkin rutkasti vaikutteita rockista, vieläpä manselaisittain toteutettuna.

– Me ollaan todella ylpeinä edustamassa tamperelaista musiikkikulttuuria. Manserock on kova, Manserockrap on tulossa ja lujaa!

– Pääasia kaikessa on intohimo ja palo tähän sekä halu jatkuvasti kehittää itseensä ja hommia eteenpäin.

– Mansesteri keikkaa todella laajalla skaalalla pitkin Suomea. Esiintymisiä kertyy vuosittain 70-90 kappaletta. Hommat kasvaa tasaisesti ja ollaan juurikin siinä spotissa, missä halutaan olla.

– Me ei olla koskaan haettu räjähdysmäistä nousua tai megatähden statusta. Me tehdään hommaa, josta nautitaan ja asiat etenee sen mukana. All good tällä hetkellä, Mansesterin miehet nyökyttelevät.

Mansesteri Jack the Roosterissa 3.2.

mansesteri.com

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut