Imetysmyönteinen yritys saa tarran oveensa! – Kampanjan taustalla Taysin kätilöt

Tampereen yliopistollinen sairaala on käynnistänyt vauvamyönteisyyttä edistävän kampanjan Pirkanmaalla. Sairaala haluaa tukea lapsiperheiden arkea kiinnittämällä huomiota erityisesti vauvojen varhaiseen vuorovaikutukseen sekä vauvan kanssa liikkumiseen ja imettämiseen julkisilla paikoilla.

Kampanjaan sisältyy muun muassa Vauvamyönteinen Pirkanmaa -tarroja ja julisteita, joilla vauvaperheisiin ja imettämiseen myönteisesti suhtautuvat yritykset ja yhteisöt voivat viestiä asenteestaan. Julisteen tai tarran saadakseen kätilöt edellyttävät yrityksiltä, että vauvalliset ja vaunulliset asiakkaat ovat haluttuja ja toivottuja asiakkaita, ja että yritys suhtautuu myönteisesti imetykseen julkisella paikalla.

Kampanjaa voi tukea myös sosiaalisessa mediassa käyttämällä aihetunnistetta #taysimetys ja jakamalla muun muassa Instagramissa tällä aihetunnisteella kuvia. Osana kampanjaa Taysin kätilöiden @taysimetys -tilillä julkaistaan kuvia, joissa on bongattu kampanjan tarra tai juliste jostakin Pirkanmaalta.

Logon tai julisteen kanssa voi ottaa esimerkiksi selfien tai perhekuvan. Parhaita kuvia palkitaan kerran kuussa!

Taysin kätilöt ovat jo jonkin aikaa hyödyntäneet viestinnässään sosiaalista mediaa. Kätilöt pitävät yllä myös kysykatilolta.fi -palvelua, josta saa neuvoja, jos jokin synnytykseen, imettämiseen, varhaiseen vuorovaikutukseen liittyvä asia askarruttaa perheitä.

– Imettäminen ja ihokontakti ovat tärkeitä osa-alueita kiintymyksen rakentumisessa äidin ja vauvan välillä. Kun ympäristön asenteet ovat kohdallaan, äiti rohkenee imettää myös julkisella paikalla silloin, kun vauvalla on siihen tarve. Näin äiti tuntee olevansa luonteva osa yhteiskuntaa ja saa tärkeää sosiaalista tukea vauvansa imettämiselle, taustoittavat vauvamyönteisyyskampanjan ajatusta kätilöt Elina Rinne ja Tuija Heinilä

Yritykset voivat tilata Taysista julisteen ja/tai logo-tarran ilmaistakseen olevansa mukana kampanjassa. Tilaukset osoitteesta: taysimetys@pshp.fi

Kampanjan edistymistä voi seurata mm. Instagramissa @taysimetys ja aihetunnisteella #taysimetys.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut