Kannattiko koulut avata kahdeksi viikoksi vai ei? – Tampereen apulaispormestarit ovat ratkaisusta erimielisiä sosiaalisessa mediassa

Oliko hallituksen linjaus avata koulut järkevä vai ei? Tampereen apulaispormestarit Aleksi Jäntti (kok.) ja Johanna Loukaskorpi (sd.) ovat olleet asiassa eri linjoilla sosiaalisessa mediassa.

– Olen helpottunut, että hallitus linjasi tiukasti lasten oikeudesta lähiopetukseen. 14.5. palaavat kaikki perusopetusikäiset lapset kouluun. Oikeus perusopetukseen on yhdenvertainen perustuslaissa mainittu lapsen oikeus. Koulu on valtavan tärkeä paikka oppimiselle kuten myös lasten hyvinvoinnille, totesi opetusministeri Li Andersson. Olen asiasta samaa mieltä. Jokainen päivä lähiopetuksessa on merkityksellinen, Loukaskorpi kommentoi Facebookissa.

Jäntissä hallituksen ratkaisu on herättänyt sarkastisiakin tuntemuksia.

– Nyt on päätetty, että siirrytään lähiopetukseen. Seuraavaksi selvitetään, onko se mahdollista (vielä määrittelemättömiä ohjeita noudattaen). Toisinpäinkin olisi voinut edetä. Alkuun tämä hämmensi, mutta pikkuhiljaa touhuun alkaa jo tottua.

– Vuoroluku - ja muistakaa yskiä hihaan! Onnea matkaan, Jäntti kirjoittaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut